Personal training volg je het beste bij Rowinpt!

actie-small-groupWanneer je kiest voor personal training bij Rowin PT dan ben je aan het juiste adres. Jij zal beslist jouw gewenste doel kunnen halen op sportgebied dankzij de uitstekende personal training en motivatie die je hier kunt verwachten. Er wordt personal training gegeven in de sportschool maar mogelijk ook in de buitenlucht. De bewustwording van wat belangrijk is op mentaal- en fysiek gebied zal ervoor zorgen dat jij niet in het oude patroon zal terugvallen of zal opgeven. Je zal leren hoe je de behaalde resultaten kan behouden zodat je nadat je jouw doel hebt behaald, zelf kunt blijven verder trainen als je dat wenst.

Personal training!

Een personal trainer werkt met jou samen aan een te bereiken doel.  Alle periodes worden afgesloten met een test die bij jouw doelstelling past. In de gehele periode totdat jouw doel bereikt is, leer je wat voor jou op mentaal- en fysiek gebied belangrijk is zodat je niet terugvalt in je oude patroon en het behaalde resultaat behoudt.

Wij helpen met het behalen van jouw persoonlijke doel!

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt opbouwen of je wilt spiermassa kweken? Wij zullen er alles aan doen om je te helpen met het behalen van jouw doel. Voor jouw personal training zal er een persoonlijk plan worden gemaakt om jouw doel te kunnen bereiken. Ook bespreken we jouw voedingspatroon. Je zal merken dat je sporten in combinatie met de juiste voeding je sterker en fitter zal maken.